FERRETERIA PRINCIPAT

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Anuncio

Descripció de l’empresa

Fundada l’any 1922, Ferreteria Principat compta ja amb més de 100 anys d’experiència al sector de ferreteria, subministraments industrials, pintura i bricolatge.

Descripció de l’empresa:
Amb més de 100 anys de trajectòria al mercat andorrà, Ferreteria Principat és actualment un dels comerços més antics i emblemàtics d’Andorra. Som una empresa familiar centenària dirigida actualment per la tercera generació de ferreters i un referent en el sector de la ferreteria, subministraments industrials, pintura i bricolatge.

Gràcies a aquesta àmplia trajectòria, a la capacitat d’adaptar-nos a la realitat ia l’evolució del sector, la nostra ferreteria s’ha consolidat com la ferreteria líder del país i ha estat pioners en l’aplicació dels nous conceptes més innovadors sense perdre de vista les arrels del sector de la ferreteria.

Actualment Ferreteria Principat compta amb tres ferreteries ubicades a Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Encamp. En totes trobaràs un equip professional altament qualificat al sector que t’oferirà assessorament i una solució immediata a totes les teves necessitats.

Ferreteria Online
A la nostra ferreteria online , podràs comprar tot tipus d’eines, maquinària i altres productes de ferreteria de les millors marques, així com consultar les característiques i especificacions de tots els nostres productes. D’aquesta manera, pretenem ser una eina d’ajuda a l’hora d’oferir noves tecnologies i mètodes de treball per col·laborar en el creixement i l’expansió dels nostres clients.

Ferreteria Industrial
Gràcies a la nostra àmplia trajectòria comptem amb una àmplia experiència en ferreteria industrial . A través de les nostres botigues i de la nostra ferreteria online podràs conèixer la gran varietat de productes i subministraments industrials que oferim a professionals. Som distribuïdors de les millors marques del sector i oferim assessorament tècnic a tots els nostres productes ja sigui en les seves característiques, funcionament o aplicació. També disposem de ferramentes per a la construcció i materials per a tot tipus de construccions, obres o reformes.

Serveis:
Subministrament de materials per particulars i industrials
Venda de maquinària
Venda d’eines
Decoració d’espais interiors i negocis
Còpia de claus
Reparació de maquinària
Mestrejament i igualament de claus i cilindres
Assessorament en seguretat per la llar
Cilindres modulars
Gravat de plaques
Cadenes a mida
Servei post-venda
Servei a domicili gratuït

Empreses destacades